faq

Na koliko dugo se izdaje moja vozačka dozvola?

Vozačka dozvola obično se izdaje unutar 7 dana nakon podnošenja zahtjeva za uslugu i potvrde plaćanja odabirom visokog prioriteta isporuke u obrascu. Zahtjev za dozvolu možete podnijeti u roku od 7 radnih dana. To dovodi do značajnog povećanja ukupne cijene.

Koliko košta kupnja licence?

Cijena svih licenci isporučenih između obuke i usluge. Cijena varira ovisno o vrsti potrebne licence, a posebno o lokalnom motoru koji je najbliži vašem domu gdje se trebate registrirati. U rijetkim slučajevima to može koštati više od gornjeg ograničenja.

Kada trebam izvršiti uplatu?

Za uslugu je potrebno platiti unaprijed jer se vježbe, oftalmološki pregledi, troškovi ispita, satovi vožnje (navodno s netočnim datumima) moraju evidentirati, a te troškove ne možemo pokriti o svom trošku. Stoga vas molimo da nas ne kontaktirate kako biste zatražili plaćanje nakon isporuke.

Na koliko bodova se izdaje moja vozačka dozvola?

Dobit ćete vozačku dozvolu s ukupno 20 bodova, koja se može promijeniti ako se ne pridržavate prometnih zakona.

Kako mi šaljete vozačku dozvolu?

Licenca će biti poslana preporučenim pismom (vrijeme dostave 1-2 dana) na adresu koju ste naveli na obrascu za podnošenje zahtjeva. Ovdje ćete također dobiti praćenje za provjeru statusa vaše pošiljke

Je li nezakonito kupiti licencu?

Iz tog razloga koristimo metode plaćanja i kontakt kako bismo zadržali povjerljivost i maksimalnu povjerljivost klijenta.

Kontakt obrazac
Vnesite kodo svoje države (npr. +385 za Hrvaško)

Kontaktirajte nas ispunjavanjem obrasca ili nas možete kontaktirati putem naših podataka ispod:

E-Mail: info@kupitivozniskodovoljenje.com